Produkt i fokus

Kranbara ställningslösningar – Allround TG 60

ALLROUND TG 60

Formställningen från Layher har många fördelar, en av dem är att kan man enkelt kan lyfta TG 60-tornet med hjälp av kran. Det innebär att tornen är enkla att prefabricera om det inte finns tillräckligt med montageutrymme på byggarbetsplatsen, och levereras på exempelvis på lastbilstrailer.

Tornen kan monteras kompletta och lyftas till en bottnad yta för effektivt slutmontage.

Heltäckande arbetsplattformar är möjligt att skapa genom att integrera O- eller U-plank i och mellan tornen. Dessa plank kan även användas vid säkert stående montage, då montören alltid är säkrad från fall genom tornens räcken/ramar.

FAKTA
Formställningen TG 60 är en del av Layhers ställningssystem Allround och erbjuder oöverträffad flexibilitet och säkerhet. TG 60 är helt beräkningsbar enligt SS-EN 12812. Den tekniska dokumentationen innehåller alla nödvändiga konstruktionsdata och förberäknade lastkonfigurationer för enklare och säkrare projektering.

  • Effektiv byggprocess med prefabricering
  • Integrerad säkerhet
  • Beräkningsbar

Mer om ”Allround TG 60 – utmanaren som öppnar dörrar”.


Foto och illustrationer: Layher och Libergs Sweden

Relaterade artiklar

Tillbaka till Högaktuellt

Dela gärna artiklar men ange källan. Utdrag ur artikel eller kopiering av fotografier får inte publiceras i annan media utan godkännande av Layher AB. Tipsa redaktionen om projekt där Layhers ställningssystem används: redaktion@layher.se

Ansvarig utgivare: Gustav von Segebaden
© Copyright Layher AB