Ledare

Långsiktighet

Fyra månader med Layher AB och vilken start det har varit: STIB-resa, kundmöten, produktutbildning, ställningsmontering, Bauma m.m.! För att sammanfatta mina intryck så här långt så är jag oerhört imponerad av alla er kunder med er passion och glöd för ställningsbranschen, och stolt att representera ett så fint bolag som Layher med allt vi står för: kvalitet, säkerhet och långsiktighet.

Det har också varit en intressant tid att komma in i branschen och med det osäkra konjunkturläget framöver och många frågetecken kring vad som ska hända det närmaste året. Men detta till trots så ser vi än så länge ingen avmattning i efterfrågan, och Layher fortsätter som alltid att jobba långsiktigt. Just nu pågår arbetet för fullt med en tredje fabrik i Tyskland som skall vara klar till hösten 2023, allt för att säkerställa fortsatt samma höga kvalitet vi är kända för i takt med att efterfrågan ökar. I Sverige satsar vi också stort med planering av en större depå i Göteborg och ytterligare investeringar i både Upplands Väsby och Skellefteå.

Slutligen vill jag passa på att hälsa er alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År, och ser fram emot att ses under 2023!

//Gustaf von Segebaden
vd Layher AB

Relaterade artiklar

Tillbaka till Högaktuellt

Dela gärna artiklar men ange källan. Utdrag ur artikel eller kopiering av fotografier får inte publiceras i annan media utan godkännande av Layher AB. Tipsa redaktionen om projekt där Layhers ställningssystem används: redaktion@layher.se

Ansvarig utgivare: Gustav von Segebaden
© Copyright Layher AB