Ledare

Ett år med Layher…

… och jag kan med gott samvete säga att jag är stolt över att representera ett av världens bästa företag; vi har fantastiska kunder med en yrkesstolthet och produktkunskap jag aldrig varit med om tidigare, en kvalitetsprodukt utvecklad och tillverkad på samma plats i Tyskland där allting startade en gång i tiden, engagerade ägare som alltid sätter kunden i centrum, och inte minst det bästa team man kan tänka sig på Layher AB, ständigt beredda att göra det där extra för våra kunder. Kort sagt, jag älskar mitt jobb och ser fram emot att fortsätta utveckla vårt erbjudande så att vi kan hjälpa Er kunder till fortsatt framgång!

Inom kort invigs Layhers tredje fabrik i Tyskland, en ultra-modern anläggning med fokus på hållbarhet, säkerhet och effektivitet. I denna fabrik finns ytterligare en galvaniseringsanläggning, fullt integrerad i produktionsflödet, som ökar vår galvaniseringskapacitet till närmare 300 000 ton årligen, allt för att säkerställa leveranser till en växande efterfrågan av Layhers produkter.

Även i Sverige satsar vi stort, i dagarna sätts spaden i marken för ett nytt huvudkontor på vår befintliga mark i Upplands Väsby, i Göteborg flyttar vi till en ny större depå, och i Kåge gör vi investeringar i asfaltering, nytt garage och lagerhall. Vi finns till hands för våra kunder, som en långsiktig partner och en säker investering, i dag och i framtiden.

Gustaf von Segebaden vd, Layher AB

Relaterade artiklar

Tillbaka till Högaktuellt

Dela gärna artiklar men ange källan. Utdrag ur artikel eller kopiering av fotografier får inte publiceras i annan media utan godkännande av Layher AB. Tipsa redaktionen om projekt där Layhers ställningssystem används: redaktion@layher.se

Ansvarig utgivare: Gustav von Segebaden
© Copyright Layher AB