Nyhet

Gustaf von Segebaden ny VD för Layher AB

Vi vill informera om att Layher International har utsett Gustaf von Segebaden som ny VD för Layher AB. Gustaf tillträdde den 1 september och har nu påbörjat ett intensivt introduktionsprogram för att lära sig allt om Layher, företagets kunder och marknad.

Gustaf kommer närmast från DS Smith Packaging, där han har varit ansvarig för ett globalt affärsområde inom förpackningsservice. Innan dess har han haft ett antal olika roller på internationella industribolag så som Atlas Copco, Bufab och ABA, och kommer med en gedigen sälj-, marknads- och produkterfarenhet till Layher.

Layher AB säljer och marknadsför ställningssystem, väderskydd samt scener och läktare i hela Sverige. Vi har huvudkontor och depå i Upplands Väsby samt ytterligare depåer i Partille och i Kåge, utanför Skellefteå.
Layher AB är en del av den familjeägda Layher-koncernen som består av säljbolag i 42 länder med 2 200 anställda. Alla ställningssystem produktutvecklas och tillverkas i företagets fabriker i Tyskland, vilket är vår garanti för hög kvalitet och leveranssäkerhet.

Layher AB
Upplands Väsby 2022-09-09
________________________________________________________________________

Presskontakt
Hannah Fhager
08 590 955 77
hannah.fhager@layher.se

Relaterade artiklar

Tillbaka till Högaktuellt

Dela gärna artiklar men ange källan. Utdrag ur artikel eller kopiering av fotografier får inte publiceras i annan media utan godkännande av Layher AB. Tipsa redaktionen om projekt där Layhers ställningssystem används: redaktion@layher.se

Ansvarig utgivare: Gustav von Segebaden
© Copyright Layher AB