Porträttet

Branschkunnig säljare till distrikt väst

Rami Kurdali har sedan 2011 jobbat med ställningar som både depåansvarig och säljare i Göteborg. Nu välkomnas han till Layher AB.

ÄNTLIGEN EN SÄLJARE PÅ DISTRIKT VÄST! Det har varit viktigt för Layher att hitta en kollega som lätt orienterar sig i ställningsbranschen och som enkelt kan ta sig an det kundrika distriktet i väst. Rami Kurdali är inte okänd i ställningssammanhang, då han närmast kommer från en branschkollega.
– Jag jobbade tidigare på Haki AB och började på Layher i februari 2020. Det är kul att få jobba ställningsbranschen och att utveckla och bibehålla säkerheten på våra arbetsplatser runt om i landet. Layhers fina produkter och breda sortiment lockade mig hit, säger Rami.

”Jag kan ta tillvara mitt ställningskunnande och samtidigt anta nya utmaningar”

Mycket händer i byggbranschen just nu både utbyggnader av stadsdelar, industriprojekt och flera om- och utbyggnader av infrastrukturen, inte minst i västra Sverige.

– Jag tycker det här är en intressant bransch, man är tidigt med i olika projekt vilket innebär stora miljöförändringar. Det är utvecklande, på Layher kan jag ta tillvara mitt ställningskunnande och samtidigt anta nya utmaningar. Det är trevligt på Layher, goda kollegor och kunder.

Just nu vidtar vi alla restriktioner runt fysiska möten men Rami når ni i första hand på telefon, e-post eller via videolänk tills vi alla kommer till normalläge igen. Hör av dig till Rami.

Foto: Magnus Strindberg  Text: Hannah Fhager

Relaterade artiklar

Tillbaka till Högaktuellt

Dela gärna artiklar men ange källan. Utdrag ur artikel eller kopiering av fotografier får inte publiceras i annan media utan godkännande av Layher AB. Tipsa redaktionen om projekt där Layhers ställningssystem används: redaktion@layher.se

Ansvarig utgivare: Gustav von Segebaden
© Copyright Layher AB